Tag Archives:

Cronica del Mercat del Ram Vic 2018

Demostracions de Treball i Agility amb Gos d’Atura Català al Mercat del Ram de Vic 2018

El passat cap de setmana del 24 i 25 de març 2018 el Club del Gos d’Atura Català, a través dels seus grups de Treball i Agility amb Gos d’Atura Català hi organitzava, conjuntament i gràcies a l’organització del Mercat del Ram, un esdeveniment per fer difusió de la nostra raça canina autòctona en els aspectes de treball amb ramat d’ovella ripollesa i agility. Ho considerem un assoliment important pel Gos d’Atura Català doncs darrerament les exhibicions de treball que es feien fins ara eren amb races foranies

D’altra banda, els socis i sòcies del nostre Club tenien l’avantatge de poder entrar gratuïtament al recinte firal ensenyant el carnet de soci.

Sobre les activitats estava previst fer-ne 8! 4 de treball, i 4 d’agility. Una darrere de l’altra, el dissabte i el diumenge a les 11h i a les 16h. Tanmateix la pluja provocà que moltes de les activitats previstes pel Mercat del Ram s’haguessin d’anular. I les nostres, a l’aire lliure, no en van ser una excepció; així que el dissabte no es va poder fer res. Però el diumenge es va poder fer una mini demostració de treball amb ramat al matí. I l’agility de forma completa tant el matí, com a la tarda, just abans que es posés a ploure de nou.

De totes maneres, la difusió del Gos d’Atura Català es va fer. Sobretot en l’agility, malgrat tenir algunes baixes de participació per la incertesa del temps, 4 gossos van poder fer l’exhibició davant d’un nombrós públic. I com ja portem fent darrerament, al final de l’exhibició es va convidar als nens i nenes del públic a participar-hi formant part del circuit. Una forma que considerem ideal per fer una activitat participativa i dinàmica. Alhora que fa que el públic s’ho passi d’allò més bé… I el més important, es demostra el temperament ideal per nens que tenen els nostres gossos d’atura català.

D’altra banda el 9TV, la televisió d’Osona i vinculada a la Xarxa TV, va fer una petita entrevista al President del Club del Gos d’Atura Català en el que s’hi va explicar les activitats que s’estaven fent, a més a més del perquè d’aquestes, així com les moltes virtuts que té la nostra raça.

Ja per acabar doncs, la valoració final del cap de setmana de difusió del Gos d’Atura Català al Mercat del Ram de Vic, tot i que minoritzat i deslluït per la pluja i les baixes en la participació que això comportà, s’hi féu una bona tasca.

Moltes gràcies a tots els que ho vau fer possible! Fins l’any que ve, si pot ser!

Exposició Monogràfica de Gos d’Atura Català a Alemanya

“Benvolguts socis i sòcies del Club del Gos d’Atura Català,
 
Ens plau informar-vos que el Club del Gos d’Atura Català d’Alemanya ens ha fet arribar la bona nova que el proper diumenge, 22 d’abril de 2018, a Weeze, organitzen l’Exposició Monogràfica de Gos d’Atura Català a Alemanya
 
Us adjuntem el link web on podeu veure’n més informació, i si us hi animeu a participar-hi, per inscriureu-s’hi: https://www.gos-d-atura.de/online-meldung-weeze/
 
Us informem, també, que igual que l’any passat amb la Réunion des Amateurs Chiens des Pyrénnes (especial de races pirenaiques a Argelès-Gazost) aquesta exposició serà puntuable pel Campionat (de morfologia) del nostre Club del Gos d’Atura Català.
 
Atentament,
 
Junta Directiva del CGAC”

36ª Fira de Primavera Campllong

36ª Fira Comarcal de Primavera Campllong

7 i 8 Abril 2018

Dissabte 7 d’abril de 2018

Prova d’agility puntuable per al campionat d’Espanya de la RSCE a partir de les 15h.

Valles Grup Caní Club del Gos d’Atura Català

Diumenge 8 d’abril de 2018

Matí a partir de les 11h.

Prova de ramat amb gos d’atura català

Grup de treball Club del Gos d’Atura Català

Tarda a partir de les 16h.

Prova d’agility amb gos d’atura català

Grup d’agility Club del Gos d’Atura Català

traductor