Avís Legal

Avís Legal del Club del Gos d’Atura Català.

El present AVÍS LEGAL del Club del Gos d’Atura Català regula els drets i obligacions, en relació a l’accés, navegació i utilització de la present web sense perjudici que el Club del Gos d’Atura Català es reservi el dret a modificar, sense previ avís, el seu contingut, sent vigents els que es trobin publicats en el moment de navegació.

Mitjançant la navegació, visualització i ús d’aquesta web adquireixes la condició d’usuari i per tant implica per part teva l’acceptació expressa de totes les clàusules que indiquem en el present Avís Legal, així com la resta d’advertiments o clàusules específiques que s’estableixin en les diferents seccions per a la contractació, ús de serveis, productes, inscripcions, o seccions de la Pàgina.

Pel que en cas de no acceptar les clàusules establertes en el present Avís Legal, hauràs d’abstenir-te d’accedir i/o utilitzar els serveis i/o continguts posats a la teva disposició en la Pàgina, procedint a abandonar la mateixa.

El Club del Gos d’Atura Català podrà donar per acabat, suspendre o interrompre, en qualsevol moment sense necessitat de previ avís, l’accés als continguts de la pàgina, sense possibilitat per part de l’Usuari d’exigir cap indemnització.

Informació Personal i Fiscal del Responsable de la Web

Aquesta web, clubgosdaturacatala.cat i clubdelgosdaturacatala.cat, pertanyen al Club del Gos d’Atura Català.

Domicili postal, Apartat de Correus 265  –  08140 Caldes de Montbui, Barcelona.

Contacte, web@clubdelgosdaturacatala.cat.

Forma d’ingressos.

Club del Gos d’Atura Català és una associació sense ànim de lucre constituïda el 1981, a Barcelona, a l’empara de la llei d’associacions i inscrita al Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior amb el número 42.664.

El Club del Gos d’Atura Català es finança de les quotes dels seus socis i les ajudes i/o subvencions de tercers.

Política de privacidadPolítica de Kookies