XLI Monogràfica del Gos d'Atura Català 2022.

XLI Monogràfica del Gos d'Atura Català 2022

Des de fa ja bastants anys el club té la sort de poder celebrar la nostra Exposició Monogràfica en el marc de la Fira de Sant Martirià, concretament en el Parc de la Draga de Banyoles, i enguany no anava a ser diferent.
En aquesta ocasió hem comptat amb 67 excel·lents exemplars de Gos d’Atura Català inscrits en catàleg, que és un bon nombre d’exemplars tenint en compte la situació actual de la cinofilia i el baix nombre d’inscripcions que veiem en les exposicions canines en general. Hem d’esforçar-nos perquè en la pròxima Monogràfica del Gos d’Atura Català aquest nombre d’inscripcions augmenti considerablement.

En aquesta ocasió hem comptat amb el bon criteri del Jutge Sr. Alex Palacin, Jutge recomanat pel nostre Club, el que ens ha demostrat una altra vegada els seus coneixements sobre la raça i el seu bon fer en el ring, donant explicacions molt coherents de les seves decisions. Des d’aquí li donem les gràcies pel seu treball i esforç.

També vull agrair a tots els participants pel seu interès, saber estar i magnific ambient durant tota la Monogràfica, sense tots vosaltres això no seria possible, i com no pot ser d’una altra manera les meves felicitacions a tots els exemplars participants i especialment als dos exemplars guanyadors de la XLI Monogràfica del Gos d’*Atura Català, “Ch. Plom IV d’Espinavessa i “Ch. Gipuzkoa de Pastors de Blo”.
No podem oblidar-nos de totes aquestes persones que, amb el seu desinteressat treball, un any més, han fet possible que es pogués celebrar la nostra Monogràfica, a totes aquestes persones el meu més sincer reconeixement.
Acabada la Monogràfica gaudim d’un excel·lent menjar en el mateix Parc de la Draga, tenint la possibilitat de comentar entre tots el que acabàvem de viure.
A la tarda, vam estar passejant, parlant de Gossos i aprofitant per a gaudir d’aquests companys i companyes que per distància ens veiem menys del que voldríem.

Gaudeix del Gos d’Atura Català.
Protegeix i col·labora amb el Gos

Fes-te sòcia – soci