Política de privacitat

Qui som.

Aquesta és la pàgina oficial del Club del Gos d’Atura Català d’Espanya. La nostra adreça web és: https://clubdelgosdaturacatala.cat. Pots posar-te en contacte amb nosaltres en info@clubdelgosdaturacatala.cat

Quines dades personals recollim i per què.

En aquesta web només es permet el registre de socis i social del Club del Gos d’Atura Català, les dades facilitades pels socis i sòcies són recollits per a comprovar la condició de soci/a i perquè puguis accedir a la part restringida exclusiva per a socis.

Si algú es registra i NO és soci/a, se li notifica el rebuig de la seva sol·licitud i si en 30 dies no ha demostrat la seva condició de soci/a, s’eliminen totes les seves dades.

No s’admet cap altre tipus de registre.

Comentaris.

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com també l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia.

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Kookies

Aquí pots veure la nostra política de kookies

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les kookies. Això és per la vostra comoditat per a què no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes kookies duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una kookie temporal per determinar si el navegador accepta kookies. Aquesta kookie no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses kookies per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les kookies d’inici de sessió duren dos dies, i les kookies de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessió, les kookies d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una kookie addicional es desarà al navegador. Aquesta kookie no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web.

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estiguera visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacció amb el contingut incrustat, incloent la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Amb qui compartim les vostres dades.

Si sol·licites un restabliment de contrasenya, la teva adreça IP serà inclosa en el correu electrònic de restabliment.

Quant de temps retenim les dades.

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades.

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades.

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.