Trobada de socis i assemblea general 2019

Trobada de socis i assemblea general 2019

El 18 de maig 2019 ens vam reunir a la Trobada de Socis del Club del Gos d’Atura Català. Enguany la vam fer al Mas Cerdà (on va néixer Ildefons Cerdà), a Centelles, al sud d’Osona.

Primer vam fer l’Assemblea General Ordinària de Socis i Sòcies del Club, que va transcórrer tranquil·lament i amb normalitat.

Seguidament vam fer una excursió amb els nostres gossos d’atura pels bonics paratges del voltant del Mas Cerdà. On vam poder compartir una estona de distensió, tot fent gana, xerrant tranquil·lament, mentre els nostres gossos corrien ben contents tot explorant-ho tot. I com bons gossos d’atura, sense allunyar se gaire dels seus amos i mestresses.

Així que va arribar l’hora de dinar, on una
mica entre tothom, amb germanor i bon rotllo, es van preparar les taules, menjar, beure, etc. I quan tot estigué apunt, i tothom assegut, a endrapar! Com que érem tanta colla vam haver de fer una U amb les taules, i vam quedar una mica separats, però igualment, ben agermanats.

I després de dinar, la Montse Darnau, perruquera canina i bona coneixedora del Gos d’Atura Català ens va fer una classe de com tenir ben cuidat el pèl. Molt interessant, i és molt d’agrair que ens vingués a fer aquesta classe molt interessant.

I aquí va acabar una jornada molt agradable i distesa que reuní una 50a de socis i amants del Gos d’Atura Català i que creiem que tothom la gaudí molt! Ens retrobem el 2020!

Gaudeix del Gos d’Atura Català.
Protegeix i col·labora amb el Gos

Fes-te sòcia – soci