Aficionat al món caní des de la meva infància, vaig començar com a educador caní i ensinistrador amb 18 anys i en molt poc temps em vaig aficionar al món de les exposicions canines.

En l’actualitat soc soci i delegat per a Catalunya del Club Espanyol del Presa Canari i President del Club del Gos d’Atura Català del qual he tingut el gust d’exercir els càrrecs de vocal i tresorer des de juny del 2003. Soci de la Uniò Cinofila de Catalunya des de 1997, i de la Reial Societat Canina d’Espanya des de 2003. 

Jutge Internacional de la RSCE / FCI des de 2013 i Jutge Especialista de les Races Gos d’Atura Català i Presa Canari.

Criador amb l’Afix CANMUÇ (numero 010059 de data 9 de gener de 2001) de Gos d’Atura Català i abans també de Presa Canari.

Des de sempre la meva lluita a estat per una cria selectiva i familiar, que partint de la tipicitat i el caràcter de la raça, tingués com a punt fort la salut, el benestar i l’equilibri dels meus gossos. Per això m’exigeixo criar només amb exemplars típics, amb una excel·lent estructura, sans (amb les seves proves veterinàries), ben sociabilitzats i equilibrats de caràcter.

Com a President d’aquest Club, alguns dels meus objectius són:

  • El manteniment de la raça Gos d’Atura Català amb tota la seva tipicitat de sempre.
  • La divulgació de la raça a nivell mundial, però no com un gos que es pugui posar de moda, sinó que donant les eines necessàries per a conèixer i mantenir el Gos tal com és.
  • La modernització del Club, aprofitant les eines que avui dia tenim.
  • El reconeixement del Gos d’Atura Català com a part de la cultura, la tradició i la manera de ser Catalana.